VIKING TOPDEKMATRAS

Een top matras is niet zomaar iets dat u boven op de matras legt, het doet veel meer. Een Viking topdekmatras zorgt ervoor dat uw lichaam blijft ademen en past zich aan uw lighouding aan. En het is goed te zien dat Viking veel waarde hecht aan het vervaardigen ervan. De ambachtslieden hebben 100% controle op het materiaal gebruik, de vulling en het comfort. Op deze website ziet u over welke top matrassen Viking beds of Sweden beschikt. Neem rustig de tijd om de verschillen door te nemen zodat u de juiste voor uw lichaam kiest. Een Viking topdekmatras DL zorgt voor een goede ventilatie voor uw lichaam en een SUPERSOFT zorgt er juiste extra voor dat uw lichaam de ideale ligpositie krijgt.

Viking topdekmatras dealer

Wanneer u de verschillen op een rijtje heeft gezet, nodigen wij u uit bij onze Viking topdekmatras dealer. Hier kunt u het comfort zelf beleven en worden geadviseerd door de gespecialiseerde medewerkers. Een top matras in combinatie met een Viking boxspring zorgt voor een hoog slaapcomfort waarna u nooit meer anders wilt. Een boxspring van dit Zweedse merk is met veel inspanning vervaardigd en wordt herkend door zijn ongekende comfort. De kwaliteit zit in de details zodat u een boxspring heeft dat jaren lang mee gaat. Beleef uw ultieme slaapcomfort bij onze Viking topdekmatras dealer!

Topdekmatras Blu

Het topmatras BLU heeft een koele gewatteerde katoen zijde aan de ene kant voor in de zomermaanden, aan de andere kant een vulling van warme wol voor in de wintermaanden.

Topdekmatras DL

Wanneer je een DL topmatras neemt, krijg je een matras waar uw lichaam effectief wordt geventileerd. De natuurlijke latex zorgt voor een optimale drukverdeling van uw lichaam.

Topdekmatras SL

Het SL topdekmatras bevat een kern van geperforeerd natuurlatex, die zich naar uw lichaam vormt en daardoor perfect aansluit. Door de comfortlaag worden vocht en warmte adequaat afgevoerd. Dit geeft u een heerlijk en ontspannen gevoel van rust.

Bestel úw Viking Topmatras

Topdekmatras Supersoft

Het SUPERSOFT topdekmatras bevat een kern van zeer elastisch,  super zacht schuim, die ervoor  dat u een zacht en comfortabele lig positie krijgt. Dit geeft u een heerlijk en ontspannen gevoel van rust.

Topdekmatras Tagel

Het Tagel topdekmatras is een topmatras dat bestaat uit natuurlijke materialen. De kern bevat materialen zoals écht paardenhaar, katoen en wol, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ligpositie. Hierdoor wordt uw lichaam optimaal ondersteund door deze topper.

Flex Topdekmatras voor Viking Boxspring Verstelbaar

Het FLEX topmatras is de geschikte uitvoering van de viking topdekmatrassen voor de verstelbare boxsprings van Viking. Bij deze flexibele topdekmatras zit een sleuf bij het hoofd- en voeteneinde. Wanneer u uw bed wilt verstellen, gaat het matras van uw partner hierdoor niet mee omhoog.

Alle uitvoeringen van Viking topdekmatrassen zijn verkrijgbaar in de flex uitvoering.