VIKING BOXSPRING VALHALL FRAME PLUS

De Viking boxspring Valhall Frame Plus is een vlak bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor individuele drukontlasting. De boxspring die bestaat uit drie zones, volgt goed het gewicht en de vorm van uw bovenlichaam, taille en benen. De twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag koudschuim erbovenop, zorgen voor een goed comfort. Maak je Viking Valhall Frame Plus bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Valhall Frame Plus.

3Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Valhall Frame Plus

De Viking boxspring Valhall Frame Plus is een vlakke, niet in hoogte verstelbare, boxspring waarbij de box en het matras samengevoegd zijn. Boxsprings wordt afgemaakt met een hoogwaardig topdekmatras van Viking. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxsprings, die indien gewenst door middel van een tweepersoons topdekmatras als een tweepersoons-uitvoering gebruikt kan worden. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed bestaan uit twee losse boxsprings. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn, zijn er ook in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Viking boxspring Valhall Frame Plus te verhogen.

Matras doorsnede van de Valhall

De aantrekkelijk geprijsde Viking Valhall heeft een goede opbouw. Zowel de boxspring als matras hebben een soepeler schouderzone en een steviger heupzone. Het soepele koudschuim zorgt voor een duurzame afdekking voor jarenlang slaapcomfort. De Zweedse pocketveren zijn uitermate duurzaam en vormen met de toplaag van koudschuim voor echt Zweeds slaapcomfort. Ideaal ook als éénpersoons boxspring.

Waarom een Viking Boxspring Valhall Frame Plus?

3 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Valhall Frame Plus heeft drie verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Valhall boxspring zones samengevoegd, waardoor drie zones ontstaan: romp, heupen & benen. Dit is vaak ideaal voor iemand met brede of gevoelige schouders.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Frame Plus bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Valhall serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Valhall Contitental en de Valhall Flex.

VIKING BOXSPRING VALHALL CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
3 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING VALHALL FLEX

Verstelbaar bed
Box en matras ineen
3 Pocketzones
1 laag pocketveren

Bekijk boxpring