VIKING BOXSPRING VALHALL FLEX

De Viking boxspring Valhall Flex is een elektrisch verstelbaar bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor individuele drukontlasting. De sterke motoren verstellen het bed probleemloos. De boxspring die bestaat uit drie zones, volgt goed het gewicht en de vorm van uw bovenlichaam, taille en benen. De Valhall Flex is voorzien van twee motoren om zowel de rug als de benen in hoogte te kunnen verstellen. Maak je Viking Valhall Flex boxspring volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking Flex topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Valhall Flex.

3Pocketzones 1 Laag pocketveren 2 Motoren11 Stofkleuren

Viking Boxspring Valhall Flex

De Viking boxspring Valhall Flex is een verstelbaar bed dat bestaat uit een boxspring met daarop een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxsprings, die indien gewenst door middel van een tweepersoons flex topdekmatras als een tweepersoons-uitvoering gebruikt kan worden. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in losse boxsprings van 80 cm, 90 cm, 105 cm & 120 cm breed. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn.

Matras doorsnede van de Valhall Flex

De aantrekkelijk geprijsde Viking Valhall heeft een goede opbouw. Zowel de boxspring als matras hebben een soepeler schouderzone en een steviger heupzone. Het soepele koudschuim zorgt voor een duurzame afdekking voor jarenlang slaapcomfort. De Zweedse pocketveren zijn uitermate duurzaam en vorm,en met de toplaag van koudschuim voor echt Zweeds slaapcomfort.

Waarom een Viking Boxspring Valhall Flex?

3 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Valhall Flex heeft drie verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Valhall boxspring zones samengevoegd, waardoor drie zones ontstaan: romp, heupen & benen. Dit is vaak ideaal voor iemand met brede of gevoelige schouders.

Meer informatie over zones

1 LAAG POCKETVEREN

De Valhall Flex bestaat uit een laag gepatenteerde pocketveren en wordt afgedekt met een laag koudschuim om te zorgen voor een goed comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

2 MOTOREN

De Viking boxspring Valhall Flex heeft twee motoren, die afzonderlijk en tegelijk bediend kunnen worden. De delen die versteld kunnen worden zijn de benen en de rug.

Meer informatie over boxspring motoren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Valhall serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Valhall Contitental en de Valhall Frame Plus.

VIKING BOXSPRING VALHALL CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
3 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING VALHALL FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
3 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring