VIKING BOXSPRING VALHALL CONTINENTAL

De Viking boxspring Valhall Continental is een vlak bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor individuele drukontlasting. De boxspring die bestaat uit drie zones, volgt goed het gewicht en de vorm van uw bovenlichaam, taille en benen. De twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag koudschuim erbovenop, zorgen voor een goed comfort. Maak je Viking Valhall Continental bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Valhall Continental.

3Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Valhall Continental

De Viking boxspring Valhall Continental bestaat uit box met daarop een keerbaar matras en dat wordt afgemaakt met een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxen. Indien gewenst wordt een tweepersoons matras gebruikt om van twee eenpersoons bedden, een tweepersoons-uitvoering te maken. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed uit twee losse boxen bestaan. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn, zijn er ook in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Valhall Continental te verhogen.

Matras doorsnede van de Valhall Continental

De aantrekkelijk geprijsde Viking Valhall heeft een goede opbouw. Zowel de boxspring als matras hebben een soepeler schouderzone en een steviger heupzone. Het soepele koudschuim zorgt voor een duurzame afdekking voor jarenlang slaapcomfort. De Zweedse pocketveren zijn uitermate duurzaam en vorm,en met de toplaag van koudschuim voor echt Zweeds slaapcomfort

Waarom een Viking Boxspring Valhall Continental?

3 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Valhall Continental heeft drie verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Valhall boxspring zones samengevoegd, waardoor drie zones ontstaan: romp, heupen & benen. Dit is vaak ideaal voor iemand met brede of gevoelige schouders.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Continental bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Valhall serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Valhall Flex en de Valhall Frame Plus.

VIKING BOXSPRING VALHALL FLEX

Verstelbaar bed
Box en matras ineen
3 Pocketzones
1 laag pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING VALHALL FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
3 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring