VIKING BOXSPRING SIRIUS FRAME PLUS

De Viking boxspring Sirius Frame Plus is een vlak bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor mensen een bredere taille en/of heupen. De boxspring die bestaat uit vijf zones, volgt perfect uw schouders, taille, heupen, dijen en voeten. De twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag koudschuim erbovenop, zorgen voor een goed slaapcomfort. Maak je Viking Sirius Frame Plus bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Sirius Frame Plus.

5Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Sirius Frame Plus

De Viking boxspring Sirius Frame Plus is een vlakke, niet in hoogte verstelbare, boxspring waarbij de box en het matras één geheel zijn. Bovenop de boxspring ligt een hoogwaardig topdekmatras van Viking. De losse eenpersoons boxsprings kunnen worden gebruikt als een tweepersoons-uitvoering door middel van een tweepersoons topdekmatras. De stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen uit 11 verschillende kleuren.

Bent u op zoek naar een uitvoering van 160 cm, 180 cm of 210 cm breed, dan bestaat deze uit twee losse boxsprings. Door middel van een bijbehorende witte of gestoffeerde tweepersoons-topdekmatras voelt u geen verschil.

Matras doorsnede van de Sirius Frame Plus

Een slank design, een aantrekkelijke prijs en een fijn ligcomfort. Dat is de Viking Sirius frame boxspring. De slimme constructie met box en matras in één unit – type Zweeds – wordt ook in Nederland steeds populairder. De opbouw van het geheel, een 3-zone boxspring met 5 zone pocketveer – staat garant voor goede nachten.

Waarom een Viking Boxspring Sirius Frame Plus?

5 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Sirius heeft vijf verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Bij deze Viking bedden zijn de romp- en taille zone tot één geheel gemaakt, net als de zones voor dijen en knieën. Hierdoor is de boxspring met 5 zones ideaal voor mensen met wat bredere taille en/of heupen.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Frame Plus bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Sirius serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Sirius Continental en de Sirius Duoflex.

VIKING BOXSPRING SIRIUS CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
 5 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING SIRIUS DUOFLEX

Verstelbaar bed
Box en matras ineen
5 Pocketzones
 2 laag pocketveren

Bekijk boxpring