VIKING BOXSPRING SIRIUS DUOFLEX

De Viking boxspring Sirius Duoflex is een elektrisch verstelbaar bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor mensen met een bredere taille of bredere heupen. De boxspring die bestaat uit vijf zones en twee lagen gepatenteerde pocketveren, waardoor de boxspring uitstekend aansluit op de vormen van uw lichaam. De Duoflex is voorzien van twee motoren om zowel de rug als de benen in hoogte te kunnen verstellen. Maak je Viking Sirius Duoflex boxspring volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking Flex topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Sirius Duoflex.

5Pocketzones 2 Lagen pocketveren 2 Motoren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Sirius Duoflex

De Viking boxspring Sirius Duoflex is een verstelbaar bed dat bestaat uit een boxspring met daarop een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed is een losse eenpersoons boxsprings, die kan worden gebruikt als tweepersoons Viking boxspring met een tweepersoons flex topdekmatras. De Viking boxspring is beschikbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren voor de stoffering van zowel de box als het topdekmatras.

De boxen zijn beschikbaar in losse boxsprings van 80 cm, 90 cm, 105 cm & 120 cm breed. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn.

Matras doorsnede van de Sirius Duoflex

De Viking Sirius duoflex heeft de matras en boxspring in één unit. Hierdoor kan de matras nooit verschuiven. De 3 zone-pocketveer in de boxspring is perfect afgestemd op de 5 zone pocketveer matras. De Viking Sirius duoflex is de fijnste betaalbare Zweedse boxspring die u zal verrassen.

Waarom een Viking Boxspring Sirius Duoflex?

5 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Sirius heeft vijf verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Bij deze Viking bedden zijn de romp- en taille zone tot één geheel gemaakt, net als de zones voor dijen en knieën. Hierdoor is de boxspring met 5 zones ideaal voor mensen met wat bredere taille en/of heupen.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Duoflex bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

2 MOTOREN

De Viking boxspring Sirius Duoflex heeft twee motoren, die afzonderlijk en tegelijk bediend kunnen worden. De delen die versteld kunnen worden zijn de benen en de rug.

Meer informatie over boxspring motoren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Sirius serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Sirius Continental en de Sirius Frame Plus.

VIKING BOXSPRING SIRIUS CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
 5 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING SIRIUS FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
 5 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring