VIKING BOXSPRING SIRIUS CONTINENTAL

De Viking boxspring Sirius Continental is een vlak bed van Viking dat een goede keus is voor mensen met bredere heupen of een bredere taille. De boxspring bestaat uit een losse box, matras en als laatste een topdekmatras. De matras is opgebouwd in vijf zones, die goed uw lichaamslijn volgen met twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag koudschuim erbovenop. Dit zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Sirius Continental.

5Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Sirius Continental

De Viking boxspring Sirius Continental bestaat uit box met daarop een keerbaar matras en dat wordt afgemaakt met een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxen. Indien gewenst wordt een tweepersoons matras gebruikt om van twee eenpersoons bedden, een tweepersoons-uitvoering te maken. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed uit twee losse boxen bestaan. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn, zijn er ook in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Sirius Continental te verhogen.

Matras doorsnede van de Sirius Continental

Met de Viking Sirius haalt u het beste standaard model van Viking in huis. De stevige boxspring met massief houten frame met 3-zone pocketveer is het begin. Daarop ligt de 5 zone pocketveer matras met een soepele koudschuim toplaag. Het geheel wordt compleet gemaakt met een topper naar keuze die het best bij u past.

Waarom een Viking Boxspring Sirius Continental?

5 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Sirius heeft vijf verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Bij deze Viking bedden zijn de romp- en taille zone tot één geheel gemaakt, net als de zones voor dijen en knieën. Hierdoor is de boxspring met 5 zones ideaal voor mensen met wat bredere taille en/of heupen.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Continental bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Sirius serie zijn er nog twee andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Sirius Duoflex en de Sirius Frame Plus.

VIKING BOXSPRING SIRIUS DUOFLEX

Verstelbaar bed
Box en matras ineen
5 Pocketzones
 2 laag pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING SIRIUS FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
 5 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring