VIKING BOXSPRING ROYAL

De Viking boxspring Royal is een uitermate comfortabel bed, met drie verschillende gepatenteerde lagen pocketveren. Koninklijk slapen krijgt zo wel een heel bijzondere dimensie. Drie veerhardheden in één matras en een boxspring met schouderzone maakt de Royal boxspring zo speciaal. Dit weelderige slaapcomfort van de Viking Royal boxspring zorgt voor uitgerust wakker worden.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Royal.

7 Pocketzones 3 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Royal Continental

Deze prachtige Zweedse boxspring brengt Scandinavisch slapen naar uw slaapkamer. Met 11 verschillende stoffen is deze prachtige boxspring in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De Royal heeft in het matras zeven zones, wat zorgt voor een betere flexibiliteit en drukverlaging, in combinatie met een latex-vulling in het Viking topdekmatras.

Door de 7 zones heeft het Viking maar liefst 3 verschillende hardheden i.p.v. 2, waardoor de schouders meer ruimte krijgen en de taille en heup afzonderlijk ondersteunt. Ben U opzoek naar een comfortabel en ergonomisch bed? Zet dan de Viking boxspring absoluut op uw verlanglijstje.

Matras doorsnede van de Royal

De naam zegt het al. Bij de Viking Royal boxspring is het slaapcomfort meer dan royaal. Dat begint al met de boxspring. Deze heeft een dubbele pocketveer met 3-zones. Dit geeft meer comfort dan een enkele pocketveer. De 7 zone pocketveer van de Viking Royal heeft 3 – UNIEK – verschillende hardheden in de pocketveren. Deze zorgt voor extra ondersteuning in de taille. Voor de heren prettig, voor de dames een werkelijke “must”. En uiteraard ligt er op deze heerlijk Viking boxspring een topdekmatras naar keuze.

Waarom een Viking Boxspring Royal?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Royal Continental heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van matrassen met 5 zones heeft de Royal boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Hierdoor wordt u beter ondersteunt door de uitmuntende aansluiting van de matras aan uw lichaam.

Meer informatie over zones

3 LAGEN POCKETVEREN

De Royal bestaat uit een uniek systeem van drie aparte lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 3 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm