VIKING BOXSPRING PHOENIX

De Viking boxspring Phoenix is het meest exclusieve verstelbare bed van Viking. De boxspring staat garant voor een superieur verstelbaar ligcomfort. Dit optimale comfort komt doordat het is opgebouwd met lagen gepatenteerde pocketveren met een laag pure latex erbovenop. Maak je Viking bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Phoenix.

7 Pocketzones 2 Lagen pocketveren 3 Motoren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Phoenix Verstelbaar

De Viking boxspring Phoenix verstelbaar is een exclusief bed met een strak en puur design. De elegante designpoten onder de boxspring zijn voorzien van led-verlichting. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in een eenpersoons-uitvoering van 80 cm en 90 cm breed. De flex topdekmatras, die hoort bij deze verstelbare Viking boxspring, is ook verkrijgbaar in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Viking boxspring Phoenix te verhogen.

Matras doorsnede van de Phoenix

De Viking boxspring Phoenix is werkelijk een juweeltje. Het topmodel van de verstelbare Viking boxsprings. Bij dit slimme model zijn de matras en de boxspring in elkaar verweven. Dit geeft werkelijk ongeëvenaard ligcomfort. De 7 zone matras met extra taille-ondersteuning wordt maximaal ondersteunt door de 3 zone pocketveer in de boxspring. Het design onderstel met verlichting zorgt voor een sfeervol geheel. Het zwevend geheel ligt met het persoonlijk te kiezen topdekmatras zeer comfortabel.

Waarom een Viking Boxspring Phoenix?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Phoenix heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Phoenix boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Phoenix een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Phoenix bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

3 MOTOREN

De exclusieve Phoenix heeft drie motoren, die afzonderlijk en tegelijk bediend kunnen worden. De delen die versteld kunnen worden zijn de benenrug en de nek.

Meer informatie over boxspring motoren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm