VIKING BOXSPRING LAFAYETTE

De Viking boxspring Lafayette is een unieke boxspring met een fantastisch slaapcomfort. De boxspring is er in drie verschillende uitvoeringen. Dit zijn de Lafayette met 7 zones, met 5 zones en met 3 zones. Deze komen overeen met respectievelijk de Birka Frame Plus, Sirius Frame Plus en de Valhall Frame Plus. Het unieke van de Lafayette is dat 29 verschillende stoffen afneembaar zijn. Wilt u in de winter een bed met een donkere kleur of in het zomerseizoen een frisse, lichte kleur, dan kan dat!

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Lafayette.

3-7 Pocketzones 2 Lagen pocketveren 29 Stofkleuren

Viking Boxspring Lafayette

De Viking boxspring Lafayette is een uniek model boxspring. Het slanke model herbergt een paar geheimen. De matras en boxspring zitten in één module en de twee boxsprings worden door een grote gestoffeerde rand tot één model gemaakt. Geen rand meer tussen de twee boxsprings in. Het Viking bed is beschikbaar in 29 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van het bed naar hartenlust kunt samenstellen, en gedurende het jaar kunt aanpassen. Bestel een extra losse hoes en breng het jaargetijde gevoel naar je slaapkamer!

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed uit twee losse boxen bestaan. De witte topdekmatrassen die bij de Lafayette horen, zijn zowel verkrijgbaar als een eenpersoons-dekmatras als een tweepersoons-dekmatras om zo het slaapcomfort van de Viking boxspring Lafayette te verhogen.

Matras doorsnede van de Lafayette

De Viking Lafayette boxspring valt op door zijn strakke vormgeving. De unit bestaat uit Box en matras in één. Ze zijn er in drie varianten. Met 3-zone pocketvering, 5 zone-pocketvering en het topmodel in 7 zone-pocketvering. Daarnaast worden er verschillende toplagen in de matras gebruikt voor verschillend ligcomfort. Goed te zien op de doorsnede foto’s.

Waarom een Viking Boxspring Lafayette?

3 - 7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De drie uitvoeringen van de Viking boxspring Lafayette onderscheiden zich door het hebben van drie, vijf of zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. De verdeling van de zones is zichtbaar in de drie afbeeldingen links.

De Lafayette met 3 & 5 zones hebben twee hardheden, de Lafayette met 7 zones heeft drie verschillende hardheden voor een beter ligcomfort.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Lafayette bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Hardheden 7 zones

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Hardheden 5 zones

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Hardheden 3 zones

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Viking Stoffen Lafayette

29 verschillende stoffen.

Espresso toulon

beige toulon

LILAE toulon

silver toulon

red toulon