VIKING BOXSPRING EXCLUSIVE

De Viking boxspring Exclusive is het meest exclusieve vlakke bed dat Viking te bieden heeft. Compromisloos in het ontwerp en een geweldig ligcomfort. Met maar liefst 4 lagen gepatenteerde pocketveren op elkaar is het een boxspring die je alleen vindt bij Viking. Uniek daarbij is de X-pocket voor een perfecte drukverdeling en maximale steun. Stelt u hoge eisen aan uw nachtrust, dan moet u dat gevoeld hebben.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Exclusive.

7 Pocketzones 4 Lagen pocketveren11 Stofkleuren

Viking Boxspring Exclusive Continental

De Viking boxspring Exclusive continental is een exclusief bed met een geweldig ligcomfort. De Exclusive Continental bestaat uit een Viking box, een Viking matras en een Viking topdekmatras. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn alleen beschikbaar in een tweepersoons-uitvoering van 160 cm, 180 cm en 210 cm breed. Hoewel de Exclusive Continental uit één geheel bestaat, is het mogelijk om voor zowel links als rechts een geschikte hardheid te kiezen.

Matras doorsnede van de Exclusive

De matras van de Viking Exclusive is voor de fijnproevers. Het comfort van de Exclusive matras is echt comfortabel. Naast de comfortabele pocketveer met een hoog vormend vermogen geeft de X-pocket – die bovenop de pocketveer zit – extra ondersteuning. En dat voelt u. Het zorgt ook voor extra ontspannen liggen. De boxspring is voorzien van een dubbele pocketveer, het allerbeste uit Zweden. De Viking Exclusive is niet voor niets het topmodel van Viking.

Waarom een Viking Boxspring Exclusive?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Exclusive heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Exclusive boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Exclusive een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

4 LAGEN POCKETVEREN

De Exclusive bestaat uit een uniek systeem van maar liefst vier aparte lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 4 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm