VIKING BOXSPRING BIRKA MULTIFLEX

De Viking boxspring Birka Multiflex is net als de Birka Flex Plus een elektrisch verstelbare boxspring uit de Birka serie. De Birka serie is specifiek ontworpen voor perfecte drukontlasting. De boxspring, die bestaat uit zeven zones, volgt tot in detail uw hele lichaamslijn. De twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag latex, zorgen voor een hoge mate van comfort. De Multiflex verschilt van de Flex Plus doordat er drie motoren in zitten en de box en matras gescheiden zijn, waardoor dit hoogwaardige matras omkeerbaar is. Maak je Viking Birka Flex Plus bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Birka Multiflex.

7Pocketzones 2 Lagen pocketveren 3 Motoren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Birka Multiflex

De Viking boxspring Birka Multiflex – het topmodel van de Birka met 3e motor –  is een verstelbaar bed dat bestaat uit een boxspring met daarop een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed is een losse eenpersoons boxsprings, die kan worden gebruikt als tweepersoons Viking boxspring met een tweepersoons flex topdekmatras. De Viking boxspring is beschikbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren voor de stoffering van zowel de box als het topdekmatras.

De boxen zijn beschikbaar in losse boxsprings van 80 cm, 90 cm, 105 cm & 120 cm breed. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn.

Matrasdoorsnede van de Birka Multiflex

De opbouw van de boxspring en matras zijn perfect op elkaar afgestemd. De boxspring met massief houten frame en sterke veren (3-zone) vormen de stabiele basis. De matras met 7 zones en 3 hardheden (uniek!) zorgen voor maximaal ligcomfort. De matras is ook omkeerbaar. Verder heeft de boxspring een 3e motor om de neksteun te verstellen. De soepele en comfortabele topper maakt het geheel af. U hebt daarbij keuze uit meerdere luxe toppers.

Waarom een Viking Boxspring Birka Multiflex?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Birka heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Birka boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Birka een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Multiflex bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

3 MOTOREN

De Birka Multiflex heeft drie motoren, die afzonderlijk en tegelijk bediend kunnen worden. De delen die versteld kunnen worden zijn de benenrug en de nek.

Meer informatie over boxspring motoren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Birka serie zijn er nog drie andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Birka Continental, Birka Flex Plus en de Birka Frame Plus.

VIKING BOXSPRING BIRKA CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FLEX PLUS

Verstelbaar bed
2 Motoren
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring