VIKING BOXSPRING BIRKA FRAME PLUS

De Viking boxspring Birka Frame Plus is een vlak bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor een perfecte drukontlasting. Matras en boxspring werken perfect samen in één unit zonder tussenlagen. Gevolg? Nog betere aanpassing en ondersteuning. De boxspring, die bestaat uit zeven zones, volgt tot in detail uw hele lichaamslijn. De Frame Plus verschilt van de Continental doordat de box en matras samen zijn gevoegd tot één geheel. De twee lagen gepatenteerde pocketveren in combinatie met een laag latex en een laag wadding, zorgen ervoor dat u ongeacht uw slaaphouding een goede nachtrust heeft. Maak je Viking Birka Frame Plus bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Birka Frame Plus.

7Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Birka Frame Plus

De Viking boxspring Birka Frame Plus is een vlakke, niet in hoogte verstelbare, boxspring waarbij de box en het matras samengevoegd zijn. Boxsprings wordt afgemaakt met een hoogwaardig topdekmatras van Viking. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxsprings, die indien gewenst door middel van een tweepersoons topdekmatras als een tweepersoons-uitvoering gebruikt kan worden. Het Viking bed is beschikbaar in 11 verschillende kleuren, waarmee u de stoffering van zowel de box als het topdekmatras zélf kunt kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed bestaan uit twee losse boxsprings. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn, zijn er ook in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Viking boxspring Birka Frame Plus te verhogen.

Matrasdoorsnede van de Birka Frame Plus

De opbouw van de boxspring en matras zijn perfect op elkaar afgestemd. Doordat de box en matras in één unit zitten kan de matras NOOIT verschuiven. Dus nooit een gleuf tussen u beiden in. De matras met 7 zones en 3 hardheden (uniek!) zorgen voor maximaal ligcomfort. De soepele en comfortabele topper maakt het geheel af. U hebt daarbij keuze uit meerdere luxe toppers.

Waarom een Viking Boxspring Birka Frame Plus?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Birka heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Birka boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Birka een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Frame Plus bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Birka serie zijn er nog drie andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Birka Continental, Birka Multiflex en de Birka Flex Plus.

VIKING BOXSPRING BIRKA CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FLEX PLUS

Verstelbaar bed
2 Motoren
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA MULTIFLEX

Verstelbaar bed
3 motoren
 7 Pocketzones
 2 laag pocketveren

Bekijk boxpring