VIKING BOXSPRING BIRKA FLEX PLUS

De Viking boxspring Birka Flex Plus is net als de Birka Multiflex een elektrisch verstelbare boxspring uit de Birka serie. De Birka serie is specifiek ontworpen voor perfecte drukontlasting. Door het ontbreken van tussenliggende lagen reageren de matras en boxspring nog directer op elkaar. De fijnproevers onder u merken dat meteen. De boxspring, die bestaat uit zeven zones, volgt tot in detail uw hele lichaamslijn. De twee lagen gepatenteerde pocketveren met een laag latex en een laag wadding erbovenop, zorgen voor een hoge mate van comfort. De Flex Plus verschilt van de Multiflex doordat de box en matras samengevoegd zijn tot één geheel. Voordeel: de matras verschuift nooit. Ideaal. Maak je Viking Birka Flex Plus bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Birka Flex Plus.

7Pocketzones 2 Lagen pocketveren 2 Motoren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Birka Flex Plus

De Viking boxspring Birka Flex Plus is een verstelbaar bed dat bestaat uit een boxspring met daarop een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed is een losse eenpersoons boxsprings, die kan worden gebruikt als tweepersoons Viking boxspring met een tweepersoons flex topdekmatras. Uniek bij deze topper is zowel de split bij het hoofdeind als het voeteneind. De Viking boxspring is beschikbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren voor de stoffering van zowel de box als het topdekmatras.

De boxen zijn beschikbaar in losse boxsprings van 80 cm, 90 cm, 105 cm & 120 cm breed. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn.

Matras doorsnede van de Birka Flex Plus

De opbouw van de boxspring en matras zijn perfect op elkaar afgestemd. Doordat de box en matras in één unit zitten kan de matras NOOIT verschuiven. Dus nooit een gleuf tussen u beiden in. De matras met 7 zones en 3 hardheden (uniek!) zorgen voor maximaal ligcomfort. De soepele en comfortabele topper maakt het geheel af. U hebt daarbij keuze uit meerdere luxe toppers.

Waarom een Viking Boxspring Birka Flex Plus?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Birka heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Birka boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Birka een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Flex Plus bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

2 MOTOREN

De Viking boxspring Birka Flex Plus heeft twee motoren, die afzonderlijk en tegelijk bediend kunnen worden. De delen die versteld kunnen worden zijn de benen en de rug.

Meer informatie over boxspring motoren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Birka serie zijn er nog drie andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Birka Continental, Birka Multiflex en de Birka Frame Plus.

VIKING BOXSPRING BIRKA CONTINENTAL

Vlak bed
Omkeerbare matras
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA MULTIFLEX

Verstelbaar bed
3 motoren
 7 Pocketzones
 2 laag pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring