VIKING BOXSPRING BIRKA CONTINENTAL

De Viking boxspring Birka Continental is vlak bed van Viking dat speciaal is ontworpen voor een perfecte drukontlasting en maximale ondersteuning. De Viking Birka Continental is de meest verkochte boxspring met hoogwaardige eigenschappen en een scherpe prijs. De matras, die bestaat uit zeven zones, volgt tot in detail uw hele lichaamslijn. De twee lagen gepatenteerde pocketveren in combinatie met een laag latex zorgen ervoor dat u ongeacht uw slaaphouding een goede nachtrust heeft. Maak je Viking Birka Continental bed volledig naar smaak met één van onze comfortabele Viking topdekmatrassen.

Ontdek het zelf. De Viking boxspring Birka Continental.

7Pocketzones 2 Lagen pocketveren 11 Stofkleuren

Viking Boxspring Birka Continental

De Viking boxspring Birka Continental bestaat uit de combinatie van een box, een keerbaar matras en een hoogwaardig Viking topdekmatras. Het bed bestaat uit losse eenpersoons boxen. Indien gewenst wordt een tweepersoons matras gebruikt om van twee eenpersoons bedden, een tweepersoons-uitvoering te maken. Doordat het Viking bed beschikbaar is in 11 verschillende kleuren, kunt uzelf de stoffering van zowel de box als het topdekmatras kiezen.

De boxen zijn beschikbaar in veel verschillende maten, waarbij de uitvoeringen van 160, 180 & 210 cm breed uit twee losse boxen bestaan. De bijbehorende topdekmatrassen, die in het wit of gestoffeerd verkrijgbaar zijn, zijn er ook in een tweepersoons-uitvoering om zo het slaapcomfort van de Birka Continental te verhogen.

Matras doorsnede van de Birka Continental

De opbouw van de boxspring en matras zijn perfect op elkaar afgestemd. De boxspring met massief houten frame en sterke veren (3-zone) vormen de stabiele basis. De matras met 7 zones en 3 hardheden (uniek!) zorgen voor maximaal ligcomfort. De soepele en comfortabele topper maakt het geheel af. U hebt daarbij keuze uit meerdere luxe toppers.

Waarom een Viking Boxspring Birka Continental?

7 VERSCHILLENDE POCKETZONES

De Viking boxspring Birka heeft zeven verschillende zones die aansluiten op ieder deel van uw lichaam. Ten opzichte van boxsprings met 5 zones heeft de Birka boxspring extra zones bij de taille en bij de knieën. Daarnaast bevat de Birka een extra hardheid boven en onder de heup, waardoor het beter aansluit op uw lichaam.

Meer informatie over zones

2 LAGEN POCKETVEREN

De Continental bestaat uit een uniek systeem van twee lagen gepatenteerde pocketveren. Deze 2 lagen worden afgedekt met een bovenste laag zuivere latex om te zorgen voor een optimaal comfort.

Meer informatie over lagen pocketveren

Beschikbare maatvoeringen

80 x 200 cm

90 x 200 cm

105 x 200 cm

120 x 200 cm

140 x 200 cm

160 x 200 cm

180 x 200 cm

210 x 200 cm

Beschikbare hardheden

Soft

Medium

Firm

Extra Firm

Uit dezelfde serie

In de Viking Boxsprings Birka serie zijn er nog drie andere uitvoeringen beschikbaar. Dit zijn de boxsprings Birka Multiflex, Birka Flex Plus en de Birka Frame Plus.

VIKING BOXSPRING BIRKA MULTIFLEX

Verstelbaar bed
3 motoren
 7 Pocketzones
 2 laag pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FLEX PLUS

Verstelbaar bed
2 Motoren
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring

VIKING BOXSPRING BIRKA FRAME PLUS

Vlak bed
Box en matras ineen
 7 Pocketzones
2 lagen pocketveren

Bekijk boxpring