VIKING BEDS OF SWEDEN

De familie Söderberg uit Zweden is al twee generaties lang werkzaam bij Viking beds of Sweden. Zij maken en ontwerpen met volle trots bedden, matrassen en accessoires. De bedden hebben een modern design en door de toegepaste technologie is het slaapcomfort van hoge kwaliteit. Elk matras en elke boxspring is tot in de puntjes bedacht en ontwikkeld zodat u een ultieme nachtrust beleeft. Viking beds of Sweden steekt veel energie en tijd in de bedden dat gecombineerd wordt met vakmanschap. Niet voor niets werd Viking beds of Sweden in 2010, 2011 en 2012 werd Viking beds of Sweden uitgeroepen tot beste boxspring fabrikant van Zweden!

Viking beds of Sweden online

Op deze website kunt u alle producten van Viking beds of Sweden online rustig doornemen. Onze Viking dealers beschikken over de kennis zodat ze u kunnen adviseren en inspireren over de bedden en matrassen. Een Viking topdekmatras zorgt voor een ideale lighouding en dat uw lichaam blijft ademen. Bekijk de producten van Viking beds of Sweden online en kom langs bij onze Viking dealer waar u zelf het vakmanschap en de tijd die in de bedden zijn gestopt, ervaart. Viking beds of Sweden, ambachtelijke bedden van een Zweeds familiebedrijf.

Ambachtelijke Topdekmatrassen

Bij Viking hechten ze veel waarde aan het vervaardigen van haar eigen topdekmatrassen. Op deze manier hebben ze 100% controle op het materiaal, de vulling en het comfort van de topdekmatrassen. Uniek is de topper BLU. Met wol – natuur latex – katoen. Onovertroffen ligcomfort.

Viking Beds, Topdekmatrassen

Velen geloven dat een top matras gewoon iets is wat je boven op je matras en boxspring legt, zonder dat het iets doet. Maar juist een top matras doet zo veel meer. Het top matras past zich aan op jou lig houding, en zorgt ervoor dat je lichaam blijft ademen. Bij Viking hechten ze veel waarde en belang aan het vervaardigen van haar eigen top matrassen, want juist op die manier hebben ze 100% controle over het materiaal gebruik, de vulling en het comfort. Dus met andere woorden, alles wat een goed top matras nodig heeft, wordt gebruikt en gemaakt door Viking. Hieronder vind je een overzicht welke top matrassen Viking allemaal in de collectie heeft. Bekijk de verschillen, en neem contact op met een dealer bij u in de buurt om meer informatie te krijgen over de topdek matrassen van Viking.

Zweeds vakmanschap

Zweeds vakmanschap wordt in Zweden ook wel Svenskt hantverk genoemd. De vakmanschap betaald zich uit in het vervaardigen en verbeteren van uw nachtrust. Het proces begint bij het samen stellen van de juiste materialen, die in combinatie met het Zweedse vakmanschap de basis vormen voor de beste nachtrust.

Zweeds Vakmanschap tot in detail

Het Zweedse vakmanschap zie je meteen terug in het unieke proces van de Viking Boxsprings. Doordat Viking gebruikt maakt van duurzame materialen die gecombineerd kunnen worden met hun eigen traditionele vakmanschap. Viking steekt veel tijd en energie in de zoektocht naar de beste materialen die uw nachtrust verbeteren. In Zweden noemen ze dit: Traditionellt hantverk.

Hangemaakte producten

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, waarin u ’s avonds heerlijk in slaap valt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt, dan is de keuze voor een Viking boxspring absoluut een uitkomst. De materialen van een Viking boxspring worden met de hand vervaardigt, op deze manier blijft Viking Beds uit Zweden uniek in haar proces.

De Viking boxspring uit Zweden

Welk type bed kiest u? Wat past bij u? En welke is het meeste geschikt voor u? Dat zijn allemaal kritische vragen die Viking beds graag voor u wil beantwoorden. Zo heb je keuze uit een frame bed, verstelbaar bed en een continentaal bed. Maar wat houd dit precies in? En wat betekend dit? Dat leggen wij hieronder gerust voor u uit. Daarnaast zijn er ook nog veel verschillen in de boxspring types, de pocket zones, de stevigheid en de stijl van de boxspring. Dat maakt het voor u niet gemakkelijker. Daarom hebben wij voor u hieronder een overzicht gemaakt zodat u precies kunt bekijken welk type Viking boxspring het best bij u zou kunnen passen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met een dealer bij u in de buurt, die u uitgebreid en passend advies kan geven over de Viking boxspring.