VIKING BOXSPRING SPECIALIST SLAAPHOF

Viking Boxspring specialist sinds 2012

Bij Slaaphof houden we niet van mooie verhalen, maar wel van het geven van persoonlijk en bruikbaar advies. Immers, de nachtrust is de basis van een gezond leven. Bij Slaaphof beseffen we dat u uw rug aan ons advies toevertrouwd en dat u hoge eisen stelt aan uw nachtrust. Daarom nemen we onze voorlichting dan ook héél serieus. Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar de nachtrust van u centraal. In de 1600 m2 grote  showroom van Slaaphof vindt u verschillende bedden van hoogstaande merken, waaronder Viking beds of Sweden. Wanneer u een persoonlijk en deskundig advies – gebaseerd op jarenlange ervaring met Viking op prijs stelt, maak dan een afspraak. U zult ontdekken dat een de reis naar Slaaphof wordt beloond met het beste advies en een aantrekkelijk persoonlijk voorstel.

Viking beds of Sweden. De beste boxspring uit Zweden?

De adviseurs van Slaaphof hebben al sinds 1998 ervaring met Scandinavisch slapen. Onze kennis over de materialen zoals pocketveren, paardenhaar enz is groot. Ook over ergonomie, ligcomfort en duurzaamheid kunnen wij u alle vertellen over deze luxe bedden uit Zweden. Van alle Zweedse merken hebben wij de beste ervaring met Viking boxsprings. Van de Viking toebehoren tot aan een Viking boxspring, wij kunnen u adviseren zodat u het ultieme slaapcomfort meemaakt.

WAAROM VIKING BOXSPRINGS ?
De producten van Viking kenmerken zich doordat er over elk detail is nagedacht waardoor zowel de bedden als matrassen een ongekend hoog comfort bieden. Viking beds of Sweden is een familie bedrijf. Die filosofie past perfect bij Slaaphof en de werkwijze van  Slaaphof.  Slaaphof biedt u hoge service zoals bezorging, een deskundige zorgvuldige montage en afstelling en uitleg van de producten door de Slaaphof monteurs. En mocht u ooit een klacht of servicemelding hebben, dan zijn wij zelfs buiten winkeltijden voor dringende service gevallen bereikbaar. Prettige gedachte, nietwaar. De Viking beds of Sweden specialist Slaaphof zorgt dus ook perfect voor garantie voor uw slaapcomfort! Uw rug heeft er recht op.

CONTACT

www.slaaphof.nl
[email protected]
0341 41 01 64
Deventerweg 2, 3843 GD Harderwijk

Meten = weten

Bij Slaaphof laten wij niets aan het toeval over. Meten is weten. Zo werken wij al meer dan vijftien jaar met een computergestuurd testbed. Deze unieke meting in onze belevingscabine combineert en meting en een video met belangrijke informatie over lighouding en klachten. Waar gaat het fout met een standaard matras? Elk huidig matras is gebaseerd op gemiddelde waarden en dus maar deels passend op jou als persoon. Bij een standaard bed/matras doe je dus veel consessies.

Meting in de belevingscabine

Ieder mens is anders en om te ontdekken wat bij u past doen we de postuur meting, ook wel DNA meting genoemd. De test duurt ongeveer 9 minuten en laat zien wat uw lichaam nodig heeft voor een optimale vorming en ondersteuning.

DNA meting rapport

Meteen na de meting draait de printer uw persoonlijke gegevens uit. De bodem, matras en het hoofdkussen worden geclassificeerd. Daarmee hebben we onafhankelijke gegevens die we gebruik om uw persoonlijk advies te onderbouwen en vorm te geven. Deze meting geeft niet alleen de juiste richting maar voorkomt ook miskopen op basis van uw gevoel.

Plan een afspraak met SLAAPHOF – úw Viking Boxspring Specialist

Maak een afspraak, dan reserveren wij extra tijd voor u.

Persoonlijk slaapadvies in 4 stappen

STAP 1:

Welkom in de wereld van Slaaphof
Ontdek de rust in de nieuwe Sleeplounge winkel
van ruim 1600m² van Slaaphof

STAP 2:

Omdat ieder mens anders is, andere wensen en/of
klachten heeft, bespreken we dit onder het genot van
koffie/thee/chocolademelk. Daarna doen we de meting

STAP 3:

Na de meting gaan we de meting toepassen
We laten u op een aantal bedden proefliggen
die passen bij u en uw wensen

STAP 4:

Wanneer de keuze bepaald is voor het
bed/slaapsysteem dan kijken we naar zaken als
materiaal, kleur, uitstaphoogte enz.